Asiantuntevaa ja räätälöityä AV-suunnittelua

Ammattimaisen AV-suunnittelun avulla saatte tiloihinne kokonaisuutena toimivan AV-järjestelmän. Suunnittelemme laitteet yhdessä tilaajan kanssa tiloihin sopiviksi ja otamme huomioon myös tuotteiden elinkaaren. Kun AV-suunnittelu otetaan hyvissä ajoin rakennushankkeeseen mukaan, varmistetaan, että tarvittavat tiedot kulkevat myös arkkitehdeille sekä rakenne-, sähkö- ja IV-suunnittelijoille. Näin asiat saadaan kerralla kuntoon ja vältytään kalliilta muutostöiltä.

AV-suunnittelu Insinööritoimisto Pehkoranta Oy

Mitä me suunnittelemme?

Teemme AV-suunnittelua muun muassa auditorioihin, neuvotteluhuoneisiin, toimistorakennuksiin, kauppakeskuksiin, kouluihin ja päiväkoteihin. AV-suunnittelu kattaa esitystekniikan, kuten näytöt, valkokankaat, projektorit ja kuvansiirron, äänentoiston sekä keskusradio- ja äänievakuointijärjestelmät.

Kuinka me toimimme?

Ennen varsinaista suunnitteluvaihetta teemme tilojen toiminnalliset määrittelyt ja annamme alustavat kustannusarviot AV-suunnittelusta, -laitteista, ja -asennuksista. Ammattimaisella AV-suunnittelulla ratkaisuista tulee oikein mitoitettuja.

Suunnitteluvaiheessa teemme tiivistä yhteistyötä arkkitehdin sekä rakenne-, sähkö- ja IV- suunnittelijoiden kanssa ja annamme arvion AV-tekniikan vaikutuksista rakennuskustannuksiin. Dokumentoimme tekemämme toimenpiteet tarkasti, jolloin tilaaja voi varmistaa, että urakointi on tehty suunnitellusti.

AV-suunnittelu Insinööritoimisto Pehkoranta Oy

AV-suunnittelun lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös AV-konsultointia

Palveluiden erot näet oheisesta taulukosta:

AV-suunnittelu AV-konsultointi
Toiminnallinen määrittely
Kustannusarvio
Yhteistyö tilaajan, arkkitehdin ja suunnittelijoiden kanssa
Laitteiden valinnassa avustaminen ja AV-suunnitelmien tarkistaminen
Laitteiden ja käyttöpaikkojen tilanvaraukset, sähkönjakelu, kaapelointi, ripustukset ja lämpökuormat
Dokumentointi

Miksi Insinööritoimisto Pehkoranta on paras kumppani AV-suunnitteluun?

Teemme AV-tilojen toiminnallisen määrittelyn yhdessä asiakkaan kanssa. Meillä on vankka kokemus AV-urakoinnista, joten tiedämme, mihin määrittelyssä kannattaa kiinnittää huomiota.

Keskitymme helppokäyttöiseen tekniikkaan ja pitkäikäisiin järjestelmiin. Emme ole merkkisidonnaisia, joten ratkaisut räätälöidään yksilöllisesti jokaiseen tilaan.

Uskomme, että ammattimaisella AV-suunnittelulla voidaan säästää rahaa. Kerromme asiakkaalle AV-investoinnin kustannukset etukäteen. Pidämme huolta myös siitä, että tarvittavat tiedot kulkevat arkkitehdille ja suunnittelijoille. Näin vältytään kalliilta muutostöiltä rakennusvaiheessa.

Ota yhteyttä

niin suunnitellaan teille yhdessä upea AV-kokonaisuus!

Jätä viesti, niin otamme pikimmiten yhteyttä
Soita, niin katsotaan miten voimme auttaa
Voit seurata uutisiamme myös seuraamalla meitä