AV-järjestelmä uuteen tehtaaseen

  • 09.08.2021

AV-järjestelmä uuteen tehtaaseen

Meconet Äänen- ja kuvantoiston suunnittelu

Pehkorannan rooli hankkeessa

  • Asiakkaan tarpeiden kartoitus
  • Äänen- ja kuvantoiston suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa
  • Laadukkaiden näyttöjen ja äänentoistojärjestelmän asennus

Meconet on vaativiin metallikomponentteihin erikoistunut perheyritys. Yritys suunnittelee ja valmistaa muun muassa jousia lukitusjärjestelmiin, syväveto-osia työkoneisiin ja puristustuotteita sähkölaitteisiin. Meconetilla on tehtaat Vantaalla, Äänekoskella, Pihtiputaalla sekä Tallinnassa, Tukholmassa ja Pietarissa.

Meconet valitsi Insinööritoimisto Pehkorannan suunnittelemaan ja toteuttamaan äänen- ja kuvantoiston yhtiön uudelle tehtaalle Äänekoskelle. Yhteydenpito Meconetin kanssa aloitettiin jo tehtaan rakennustöiden alkuvaiheessa. Meconetin tarpeisiin sopivia ratkaisuja etsittiin ja jalostettiin yhdessä.

Äänen- ja kuvantoistolaitteet asennettiin tehtaan vastaanottoaulaan, kolmeen neuvotteluhuoneeseen, ruokailu- ja yhteiskäyttötilaan sekä osittain myös tehdashallin puolelle. Esityslaitteistoksi valittiin laadukkaat näytöt. Kuvansiirtona hyödynnettiin joko langatonta tekniikkaa tai hdmi-kaapelia. Äänentoistoa vaativiin tiloihin asennettiin äänijärjestelmä, muissa tiloissa äänentoistoksi riitti näyttöjen omat kaiuttimet.

Haluatko kuulla lisää?

Aiheeseen liittyvät referenssit