Insinööritoimisto Pehkoranta Oy

Suunnittelemme oikeat AV-ratkaisut sinun tarpeisiisi. Laadukas esitystekniikka vaikuttaa merkittävästi palaverin tai tilaisuuden onnistumiseen.

Osoite: Sötkönkuja 7c, 40270 Jyväskylä
Puh: +358 504 705 887
S.posti: info@pehkoranta.fi

Etäpalaverit työarjessa

Nykyisessä vallitsevassa tilanteessa on selvää, että koronavirus vaikuttaa meistä useimpiin – sekä ihmisiin yksilöinä että työpaikkoihin. Työpaikoilla nykytilanne on aiheuttanut monenlaisia muutoksia arkeen. Tällä hetkellä työelämässä olennaisia aiheita ovat mm. etätyö, verkkotapaaminen, verkkoneuvottelu, ja etäopetus.

Catchbox – heitettävä noppamikrofoni

Catchbox on tyylikäs ja laadukas mikrofoni ja heidän valikoimasta löytyy set-up useaan erilaiseen tarpeeseen. Mikrofoneja voi olla useampia käytössä ja yksi mikrofoni voi tarvittaessa olla ns. esiintyjämikki, joka roikkuu esimerkiksi esiintyjän kaulan ympärillä jolloin kädet pysyvät vapaina.

AV-laitteiden leasing rahoitusvaihtoehtona

AV-laitteiston päivityksellä voidaan tavoitella tapauksesta riippuen hieman erilaisia asioita, esimerkiksi: tahtotilana voi olla yksinkertaisesti päivittää ikääntynyttä tekniikkaa, vaikuttaa työnteon mielekkyyteen toimivalla ja nykyaikaisella laitteistolla tai vaikuttaa toimitilojen yleisilmeeseen sekä tunnelmaan luomalla AV-laitteilla näyttävä ja miellyttävä ilmapiiri.

Loistava kuva projektorilla

Monelle meistä seuraava tilanne on varmasti tuttu – ulkona on hieman kirkkaampi päivä ja neuvotteluhuoneeseen tai opetustilaan pääsee runsaasti luonnon valoa. Kun yritämme pitää esitystä valkokankaalla, kuva on hailakka ja tekstistä saa juuri ja juuri selvän, kuvista puhumattakaan.

AV-järjestelmät, mitä ne ovat

AV-järjestelmät tarkoittavat audiovisuaalisia järjestelmiä. On hankalaa yksiselitteisesti sanoa mitä nämä tarkoittavat, mutta yksinkertaisesti esitettynä nämä voidaan mielestämme esittää vaikkapa kuudessa eri ryhmässä.