Insinööritoimisto Pehkoranta Oy

Suunnittelemme oikeat AV-ratkaisut sinun tarpeisiisi. Laadukas esitystekniikka vaikuttaa merkittävästi palaverin tai tilaisuuden onnistumiseen.

Osoite: Sötkönkuja 7c, 40270 Jyväskylä
Puh: +358 504 705 887
S.posti: info@pehkoranta.fi

AV-laitteiden leasing rahoitusvaihtoehtona

  • Tekijä Jaakko
  • 10.01.2020
  • 3496 Näkymät

AV-laitteiden leasing rahoitusvaihtoehtona

AV-laitteiston päivityksellä voidaan tavoitella tapauksesta riippuen hieman erilaisia asioita, esimerkiksi: tahtotilana voi olla yksinkertaisesti päivittää ikääntynyttä tekniikkaa, vaikuttaa työnteon mielekkyyteen toimivalla ja nykyaikaisella laitteistolla tai vaikuttaa toimitilojen yleisilmeeseen sekä tunnelmaan luomalla AV-laitteilla näyttävä ja miellyttävä ilmapiiri. Ikääntyneiden AV-laitteiden päivittämisen lisäksi uusiin AV-laitteisiin investoidaan usein esimerkiksi uusien toimitilojen rakentamisen yhteydessä tai lisäämällä uusia elementtejä olemassa olevan laitteiston rinnalle.

Näitä kaikkia hankintapäätöksiä varten tarjoamme rahoitusvaihtoehtona rahoitusleasingia yhteistyörahoitusyhtiömme Siemens Financial Services AB:n kautta. AV-laitteiden leasingsopimus voi helpottaa hankintapäätöksen tekemistä, koska summat voivat isommissa kohteissa kohota melko suuriksi. Ja vaikka kyseessä olisi pienempikin summa, niin rahoitusleasing voi tuntua mielekkäältä vaihtoehdolta. Tässä rahoitusmuodossa rahoitusyhtiö ostaa hankittavan kokonaisuuden meiltä ja asiakas maksaa kuukausivuokraa rahoitusyhtiölle hankkimistaan laitteista sovitun ajanjakson ajan, esimerkiksi 60 kuukautta. Viimeisen maksuerän jälkeen laitteet siirtyvät asiakkaan omistukseen.

Miksi rahoitusleasing on sitten hyvä rahoitusvaihtoehto?

Rahoitusleasingissa yrityksen ei tarvitse sitoa kerralla suuria määriä pääomia hankinnan tekemiseen, vaan kulut jakautuvat tasaisesti pidemmälle ajalle. Näin ollen myös taloussuunnittelu ja ennustettavuus helpottuu, kun kulut ovat ennalta tiedossa. Lisäksi AV-leasingsopimukseen voidaan lisätä esimerkiksi huoltopalvelu, jolloin laitteiston ylläpito on helppoa ja ennustettavaa. Vastapainona tälle kaikelle on korkokulu, jota “vuokraamisesta” maksetaan. Korkokulu määrittyy sopimuksissa yksilöllisesti ja kokonaiskulu selviää rahoitustarjouksesta, jota voi kysyä meidän kauttamme koska tahansa.

av-laitteiden-leasing-rahoitusvaihtoehtona

Suosittelemme tutustumaan rahoitusleasingiin rahoitusvaihtoehtona sekä selvittämään miten se voisi palvella yrityksenne tarpeita hankintapäätöksiä tehtäessä. Me haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja tarjota asiakkaillemme tämänkin rahoitusvaihtoehdon.

Aiheeseen liittyvät julkaisut