Insinööritoimisto Pehkoranta Oy

Suunnittelemme oikeat AV-ratkaisut sinun tarpeisiisi. Laadukas esitystekniikka vaikuttaa merkittävästi palaverin tai tilaisuuden onnistumiseen.

Osoite: Sötkönkuja 7c, 40270 Jyväskylä
Puh: +358 504 705 887
S.posti: info@pehkoranta.fi

Catchbox – heitettävä noppamikrofoni

  • Tekijä Jaakko
  • 07.02.2020
  • 5042 Näkymät

Catchbox – heitettävä noppamikrofoni

Ajattelimme tässä blogitekstissä kertoa hieman tuotteesta, johon sekä me että asiakkaamme ovat tykästyneet kovasti projekteissamme. Kyseessä on Catchbox-niminen mikrofoni, joka on siis heitettävä mikrofoni. Kyllä, heitettävä. Catchbox on laattikkomainen, materiaaliltaan pehmeä ja kevyt mikrofoni, jonka voi heittää puhujalta toiselle.

Catchbox noppamikrofoni

Catchbox sopii erinoimaisesti oppilaitoksiin (päiväkodeista yliopistoihin), tapahtumatiloihin sekä yrityksille. Kuulijakunnan / yleisön aktivoiminen voi olla vaikeaa ja keskustelua voi olla hankala saada käyntiin. Tällöin Catchbox astuu kuvaan: sillä on hyvä murtaa jäätä ja aktivoida yleisöä, tai oppilaita, osallistumaan keskusteluun. Sitä on helpompi ja hauskempi käyttää kuin tavallista kapulamikrofonia, jota täytyy hitaasti ja varovasti liikutella osallistujien kesken.

Tilaisuuden keskusteluosiosta tulee Catchboxin kanssa helposti “leikinomainen” hetki, jolloin tunnelma rentoutuu ja kaikkien on helpompi osallistua.

Catchbox on tyylikäs ja laadukas mikrofoni ja heidän valikoimasta löytyy set-up useaan erilaiseen tarpeeseen. Mikrofoneja voi olla useampia käytössä ja yksi mikrofoni voi tarvittaessa olla ns. esiintyjämikki, joka roikkuu esimerkiksi esiintyjän kaulan ympärillä jolloin kädet pysyvät vapaina.

Esiintyjämikrofoni + yleisömikrofoni

Catchboxiin voi tutustua lisää heidän nettisivuillaan https://eu.catchbox.com. Jos Catchbox ei ollut entuudestaan tuttu tuote, niin toivottavasti lukijana sait tästä uusia ajatuksia miten Catchbox voisi soveltua omaan käyttöönne. Ottakaa yhteyttä, jos Catchbox herätti kiinnostuksen, niin tarjoamme teille sopivaa laitteistoa.

Lopuksi vielä lyhyt video Catchboxista oppilaitosympäristössä käytännössä

Aiheeseen liittyvät julkaisut