Insinööritoimisto Pehkoranta Oy

Suunnittelemme oikeat AV-ratkaisut sinun tarpeisiisi. Laadukas esitystekniikka vaikuttaa merkittävästi palaverin tai tilaisuuden onnistumiseen.

Osoite: Sötkönkuja 7c, 40270 Jyväskylä
Puh: +358 504 705 887
S.posti: info@pehkoranta.fi

Kysy tarjousta Crestron-ohjelmoinnista

Tämä teksti on ollut jo pitkään tulossa, koska meillä alkoi äänentoistoprojekti Jyväskylän Sokoksella jo alkukeväällä 2020. Tämä projekti oli kuitenkin Sokkarille isompi kokonaisuus kuin pelkkä äänentoiston päivitys, joten projektin edetessä meidänkin työt lisääntyivät alkuperäiseen suunnitelmaan nähden.

Äänentoistoprojekti Jyväskylän Sokkari

Tämä teksti on ollut jo pitkään tulossa, koska meillä alkoi äänentoistoprojekti Jyväskylän Sokoksella jo alkukeväällä 2020. Tämä projekti oli kuitenkin Sokkarille isompi kokonaisuus kuin pelkkä äänentoiston päivitys, joten projektin edetessä meidänkin työt lisääntyivät alkuperäiseen suunnitelmaan nähden.

Etäpalaverit työarjessa

Nykyisessä vallitsevassa tilanteessa on selvää, että koronavirus vaikuttaa meistä useimpiin – sekä ihmisiin yksilöinä että työpaikkoihin. Työpaikoilla nykytilanne on aiheuttanut monenlaisia muutoksia arkeen. Tällä hetkellä työelämässä olennaisia aiheita ovat mm. etätyö, verkkotapaaminen, verkkoneuvottelu, ja etäopetus.

Catchbox – heitettävä noppamikrofoni

Catchbox on tyylikäs ja laadukas mikrofoni ja heidän valikoimasta löytyy set-up useaan erilaiseen tarpeeseen. Mikrofoneja voi olla useampia käytössä ja yksi mikrofoni voi tarvittaessa olla ns. esiintyjämikki, joka roikkuu esimerkiksi esiintyjän kaulan ympärillä jolloin kädet pysyvät vapaina.

AV-laitteiden leasing rahoitusvaihtoehtona

AV-laitteiston päivityksellä voidaan tavoitella tapauksesta riippuen hieman erilaisia asioita, esimerkiksi: tahtotilana voi olla yksinkertaisesti päivittää ikääntynyttä tekniikkaa, vaikuttaa työnteon mielekkyyteen toimivalla ja nykyaikaisella laitteistolla tai vaikuttaa toimitilojen yleisilmeeseen sekä tunnelmaan luomalla AV-laitteilla näyttävä ja miellyttävä ilmapiiri.

Loistava kuva projektorilla

Monelle meistä seuraava tilanne on varmasti tuttu – ulkona on hieman kirkkaampi päivä ja neuvotteluhuoneeseen tai opetustilaan pääsee runsaasti luonnon valoa. Kun yritämme pitää esitystä valkokankaalla, kuva on hailakka ja tekstistä saa juuri ja juuri selvän, kuvista puhumattakaan.

Viimeaikojen keikkoja – Dimex Oy ja Valtra Oy Ab

Dimexillä haluttiin kehittää yhden neuvotteluhuoneen AV-ominaisuuksia sekä käyttömukavuutta. Keikkaa suunnitellessa kävimme yhden kerran paikan päällä, jolloin saimme selvitettyä asiakkaan nykytilanteen sekä mitä projektilla haluttiin saavuttaa.

AV-järjestelmät, mitä ne ovat

AV-järjestelmät tarkoittavat audiovisuaalisia järjestelmiä. On hankalaa yksiselitteisesti sanoa mitä nämä tarkoittavat, mutta yksinkertaisesti esitettynä nämä voidaan mielestämme esittää vaikkapa kuudessa eri ryhmässä.

Luotettava Kumppani- sekä Suomen Vahvimmat -sertifikaatit

Kevään aikana meillä puhaltavat muutoksen tuulet. Uusien verkkosivujen julkaisun myötä yrityksemme sai uutta ilmettä.

Yhdessä yrittäminen

Insinööritoimisto Pehkoranta Oy on saanut alkunsa jo vuonna 2016, kun Aleksi päätti perustaa oman yrityksen Keski-Suomeen, Jyväskylään