Insinööritoimisto Pehkoranta Oy

Suunnittelemme oikeat AV-ratkaisut sinun tarpeisiisi. Laadukas esitystekniikka vaikuttaa merkittävästi palaverin tai tilaisuuden onnistumiseen.

Osoite: Sötkönkuja 7c, 40270 Jyväskylä
Puh: +358 504 705 887
S.posti: info@pehkoranta.fi

Luotettava Kumppani- sekä Suomen Vahvimmat -sertifikaatit

  • Tekijä Aleksi
  • 29.04.2019
  • 2595 Näkymät

LuotettavaKumppaniyritys

Kevään aikana meillä puhaltavat muutoksen tuulet. Uusien verkkosivujen julkaisun myötä yrityksemme sai uutta ilmettä. Saimme myös Luotettava Kumppani- sekä Suomen Vahvimmat-sertifikaatit juuri sopivasti sivujen aukeamisen yhteydessä! Nämä ovat varmasti monille tuttuja, mutta kerron alla näistä hieman lisää, sekä siitä miten nämä tukevat toimintaamme.

Luotettava kumppani sertifikaatti on Suomen Tilaajavastuu OY:n myöntämä osoitus siitä, että hoidamme asiamme avoimesti ja että yrityksemme lakisääteiset asiat ovat ajan tasalla. Avoimuus onkin meille tärkeää ja haluamme tuoda tätä esiin kaikessa toiminnassamme.

Suomen vahvimmat sertifikaatti sen sijaan myönnetään yrityksille, joiden Rating Alfa-luottoluokituson AAA tai AA+. Suomalaisista yrityksistä kuulemma vain 12 % täyttää kyseisen sertifikaatinkriteerit, joihin kuuluu esimerkiksi selvitys taloudellisista tunnusluvuista sekä asiallisesta maksukäyttätymisestä. Tämä luokitus on Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä.

suomen vahvimmat AA Pehkoranta

Toivomme, että nämä todistukset vahvistavat asiakkaidemme luottamusta meihin sekä helpottavat meidän valintaa AV-järjestelmä toimittajaksi.

Aiheeseen liittyvät julkaisut