Insinööritoimisto Pehkoranta Oy

Suunnittelemme oikeat AV-ratkaisut sinun tarpeisiisi. Laadukas esitystekniikka vaikuttaa merkittävästi palaverin tai tilaisuuden onnistumiseen.

Osoite: Sötkönkuja 7c, 40270 Jyväskylä
Puh: +358 504 705 887
S.posti: info@pehkoranta.fi

Yhdessä yrittäminen

  • Tekijä Jaakko
  • 18.03.2019
  • 1780 Näkymät

Insinööritoimisto Pehkoranta Oy on saanut alkunsa jo vuonna 2016, kun Aleksi päätti perustaa oman yrityksen Keski-Suomeen, Jyväskylään, usean Helsingissä vietetyn vuoden jälkeen. Siihen astinen työura sekä oma intohimo AV-järjestelmien parissa antoi erittäin hyvän pohjan perustaa AV-alan yritys. Yritystoiminta alkoi pikkuhiljaa saada muotoaan ja jo vuoden 2017 lopulla Juho tuli yritykseen mukaan työskentelemään asentajana.

Vuoden 2018 loppupuoliskolla yrityksemme oli edennyt siihen pisteeseen, että päätimme aloittaa panostamaan omaan myyntiin, jolloin Jaakko tuli yritykseen myyjäksi. Aleksi ja Jaakko ovat haaveilleet yrittäjyydestä jo teini-ikäisinä, joten yrittäjyyden tavoitteleminen ja yrityksen yhdessä rakentaminen olivat lopulta aika helppoja päätöksiä.

Haluamme rakentaa itsemme näköisen yrityksen, mikä tarkoittaa sitä, että kaiken tekemisemme keskiössä on kaksi asiaa: asiakkaat sekä työntekijät. Teemme työtämme ensisijaisesti asiakkaillemme ja yhdessä heidän kanssaan, pyrimme vastaamaan heidän tarpeisiinsa. Haluamme tarjota asiakkaillemme sopivia AV-ratkaisuja, kuunnella heidän tarpeitaan ja näin helpottaa heidän päivittäistä työn tekemistä – me järjestämme toimivat AV-ratkaisut, jolloin asiakkaat voivat keskittyä omaan työhönsä!

Uskomme, että hyvä työn laatu lähtee yrityksen sisältä päin, joten haluamme olla paras mahdollinen työpaikka. Olosuhteet työn tekemiselle pyritään järjestämään aina niin hyvin, että mistään työhön liittyvästä asiasta ei tarvitse huolehtia. Tämä tarkoittaa, että kaikki asiat palkanmaksusta työkaluihin sekä vakuutuksiin hoidetaan kunnolla. Kun työyhteisössä kaikilla on hyvä olla, ollaan joustavia ja hauskaakin pidetään, johtaa se väistämättä hyviin työtuloksiin, mikä taas ruokkii itseään.

Olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja mitä osaamme! Osaamme suunnitella sekä asentaa nykyaikaisia ja helppokäyttöisiä AV-järjestelmiä, jotka vastaavat asiakkaidemme odotuksia nykyaikaisista toimitiloista. Koskivat nämä ratkaisut sitten edustustiloja, neuvotteluhuonetiloja, infonäyttöjärjestelmiä, keskusradiojärjestelmiä tai näiden yhdistelmiä, voivat asiakkaat aina odottaa meiltä toimivaa ratkaisua. Olemmekin erittäin iloisia meidän vastaanotosta asiakkaidemme keskuudessa! Olemme päässeet hyvään vauhtiin yrityksemme kanssa ja tulemme kertomaan täällä blogissa lisää yrityksemme asioista sekä projekteista.

Tämän blogin myötä myös uudet nettisivumme ovat auki. Uudistimme samalla logomme sekä yrityksen yleisilmettä, kiitos kaikille auttaneille! Koska teemme työtä äänien ja kuvien kanssa, pidämme uudesta ajatuksia herättelevästä sloganistamme, joka sisäistää sen, että haluamme tarjota toimivia sekä silmää miellyttäviä ratkaisuja:

Näe ääniä, kuule kuvia

Aiheeseen liittyvät julkaisut