Insinööritoimisto Pehkoranta Oy

Suunnittelemme oikeat AV-ratkaisut sinun tarpeisiisi. Laadukas esitystekniikka vaikuttaa merkittävästi palaverin tai tilaisuuden onnistumiseen.

Osoite: Sötkönkuja 7c, 40270 Jyväskylä
Puh: +358 504 705 887
S.posti: info@pehkoranta.fi

Kysy tarjousta Crestron-ohjelmoinnista

  • Tekijä Pehkoranta
  • 08.07.2024
  • 3074 Näkymät

Pystymme jatkossa tarjoamaan Crestron-ohjelmointia erilaisiin kohteisiin ja tarpeisiin. Käytimme viime vuonna huomattavasti aikaa uuden opiskeluun ja toimintamme kehittämiseen. Meillä on tällä hetkellä P101 sertifikaatit ja pian myös P201 hallussa. Tarkoituksemme on jatkossa panostaa av-järjelmien ohjelmointiin kasvavissa määrin.

Mikäli tiloissanne on vanhempi Crestron järjestelmä, voidaan uudella ohjelmalla ja pienillä laitelisäyksillä saada järjestelmään moderneja ominaisuuksia, kuten esimerkiksi teams-integraatio tai langatonta kuvan siirtoa. Olemassa olevan laitteiston päivitys on myös huomattavan kustannustehokas tapa parantaa av-järjestelmän toimintaa sekä ominaisuuksia.

Kun uutta laitteistoa valitaan, ohjelmiston huolellinen suunnittelu sekä tarpeiden kartoitus takaa maksimaalisen hyödyn panostukselle.

Samalla voimme tarjota teille laitteiston huoltoa ja ylläpitoa. Kehittämämme etähallinta av-laitteistoille mahdollistaa suuren osan ongelmatilanteiden ratkaisuista etänä, joka taas osaltaan auttaa pitämään kulut kurissa. Etähallinta on mahdollista lisätä uusiin sekä vanhoihin järjestelmiin.

Mikäli teillä on tarve ohjelmoinnille, ole yhteydessä niin käydään tarpeenne läpi ja hoidetaan asia kuntoon.

Aiheeseen liittyvät julkaisut